Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Johan Derksen Rene Van Der Gijp Luuk Ikink Voetbal Inside Rtl Boulevard

Johan Derksen vindt Boulevard-ster te dun

René van der Gijp had het er maar druk mee tijdens de uitzending van Voetbal Inside afgelopen maandag.

Johan Derksen maakte gehakt van een nietsvermoedende Boulevard-ster. De naam van het slachtoffer? Luuk Ikink.

Derksen kraakt Luuk Ikink

Johan Derksen schuwde zijn woorden niet toen het over Luuk Ikink ging. "Die Ikink is te dun", liet hij weten. "Hij moet eens wat meer eten." Ook René van der Gijp deed zijn duit in het zakje. "Ja, hij is echt een wandelend skelet", voegde hij toe.

Luuk Ikink heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van de heren van Voetbal Inside. Het is dus afwachten of hij nog met een reactie komt.

RTL Boulevard reageert

RTL Boulevard heeft wel gereageerd op de uitspraken van Johan Derksen en René van der Gijp. In een statement laat de zender weten dat ze de uitspraken "ongepast" vinden. "Wij vinden het belangrijk dat onze presentatoren zich op een respectvolle manier uiten", aldus RTL Boulevard.

Het is niet de eerste keer dat Johan Derksen in opspraak raakt vanwege zijn uitspraken. Eerder maakte hij al eens opmerkingen over de geaardheid van Özcan Akyol en Linda de Mol. Ook noemde hij vrouwen "minderwaardig" aan mannen.

Door zijn uitspraken heeft Johan Derksen al meerdere keren excuses moeten aanbieden. Het is dus afwachten of hij dat nu ook weer zal doen.


Comments